Ykkösasiana yksilöllisyys

On kyydissä sitten kristallikruunu, keraaminen liesi, ruisleipä, vuodesohva tai arvokas soitin, on sen kuljetus hoidettava aina yhtä ammattimaisesti.

Meille sopeutuminen jokaiseen tilanteeseen ja tyylikäs käyttäytyminen sekä liikenteessä että asiakkaan kanssa ja hänen tiloissaan on ykkösasia. Haluamme, että voit luovuttaa tavaran kuin tavaran käsiimme ja autoomme.

 

Muutot

Muutto on usein nopea ja hektinen toimenpide, mikä aiheuttaa huolta ja kiristää ilmapiiriä. Me tarjoamme muuton kokonaispalveluna, mihin sisältyy tarvittaessa tavaroiden pakkaus ja siivous. Muuttolaatikoiden tuominen ja tavaroiden kuljetus ehjänä perille ovat meille itsestään selvyys.

 

Tavaroiden hyvä suojaus, puhtaat autot ja riittävä henkilökunta takaavat muuton onnistumisen.

 

Pianot

Jotta sointi säilyy kauniina uudessakin paikassa, piano tarvitsee asianmukaisen muuttokohtelun. Olemme erikoistuneet pianokuljetuksiin, mitkä teemme ihmisvoimin valjaiden ja liinojen avulla.

 

Riittävä määrä kantajia sekä oikeat otteet ja välineet mahdollistavat onnistuneen kuljetuksen kohteessa kuin kohteessa.

 

Kappaletavarat

Toimimme paikallisesti valtakunnallisten logistiikkayritysten kumppanina. Hoidamme sopimusjakeluna useiden valtakunnallisten ketjujen kappaletavarakuljetukset.

 

Kodinkoneiden, huonekalujen ja toimistotuotteiden kuljetuksen lisäksi olemme valmiit auttamaan niiden asentamisessa. Jälkien siivous sekä roskien poisvienti ja lajittelu sisältyvät palveluun.

 

Elintarvikkeet

Tunnettujen tuotemerkkien leivät, maidot ja muut elintarvikkeet kulkevat toimestamme tuoreina kauppojen varastojen kautta hyllyihin.

 

Kuten muutoissa, erityisesti elintarvikkeissa ehdottoman puhdas kalusto ja oikeat otteet tavaroiden käsittelyssä ovat avainasemassa.